Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμινίων έκοψε την πίτα του

1,822

Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Καμινίων έκοψε την πίτα του στις 3 Φεβρουαρίου, Κυριακή μεσημέρι, στο κέντρο “Αριάδνη” μέσα σε κλίμα έ-ντονης χαράς, κεφιού κι ενθουσιασμού.

Πέρα όμως από το κλίμα αυτό, ειδικά φέτος υπήρχε και έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της απονομής τιμητικής διάκρισης, που για πρώτη φορά αποφάσισε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας,να απονείμει σε τέσσερα ξεχωριστά άτομα τα οποία είχαμε τη χαρά και την τιμή να γνωρίσουμε από τη συνεργασία τους με το Σύλλογό μας, τη Μαίρη Βαβουράκη με την αδερφή της τη Φωτεινή Βαβουράκη, την Έλενα Κατσαντώνη και τον Δημοσθένη Μαράκη.

Άνθρωποι όλοι τους με κοινωνικές ευαισθησίες και δοτικοί που η κοινωνική αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός και η φιλανθρωπία είναι για εκείνους τρόπος ζωής!

Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Καμινίων έκοψε την πίτα του

Η απονομή αυτή έγινε ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για την κοινωνική τους προσφορά, αλλά και για όλα όσα έχουν προσφέρει στο Σύλλογο!

Στη συνέχεια το καλό φαγητό σε συνδυασμό με την ποιοτική ζωντανή μουσική έκανε τον κόσμο να περάσει ωραίες στιγμές, χορεύοντας και διασκεδάζοντας για πολλές ώρες!

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους εκείνους τους υπέροχους ανθρώπους που για άλλη μια φορά μάς τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν στην κοπή της πίτας μας!

Και του χρόνου να είμαστε καλά!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει