Ένας ιστορικός τίτλος

Από το 1946 οπότε και εκδόθηκε πρώτη φορά- από τον αείμνηστο Αθηναγόρα Μυκωνιάτη– η ιστορική εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, έχουν αλλάξει πολλά. Στη χώρα, τον κόσμο. Από την μεταπολεμική και ρημαγμένη από τον Εμφύλιο Ελλάδα, μέχρι σήμερα που η χώρα παλεύει για την πλήρη ενσωμάτωσή της στον σύγχρονο κόσμο, η ΠΑΤΡΙΣ ήταν δημοσιογραφικά παρούσα σε όλους τους μεγάλους δημοκρατικούς αγώνες, περιέγραφε τις εξελίξεις, μετέφερε τα γεγονότα με τον μοναδικό της τρόπο που χαρακτηριζόταν από την εγκυρότητα, την μετριοπάθεια και την ψυχραιμία. Τρία στοιχεία που δεν άλλαξαν στην πορεία του χρόνου και την χαρακτηρίζουν ακόμη και σήμερα! Με το ίδιος πάθος και την ίδια αυταπάρνηση συνεχίζουμε να καταγράφουμε τα γεγονότα και να γράφουμε ιστορία. Το αρχείο της «ΠΑΤΡΙΣ» (σχεδόν 80 ετών πια) αποτελεί πραγματικά παρακαταθήκη, είναι η πλέον έγκυρη πηγή για τον ιστορικό του μέλλοντος που θέλει να ανατρέξει στα ντοκουμέντα μιας εποχής.

Η ΠΑΤΡΙΣ, παρά τις αντιξοότητες που «βιώνει» ο Τύπος στην Ελλάδα δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται. Μάλιστα με το patris.gr ήταν και πρωτοπόρα στο διαδίκτυο. Ήταν από τα πρώτα μέσα στην Ελλάδα που απόκτησαν ιστότοπο, μεταφέροντας αρχικά τις ειδήσεις και τις δημοσιεύσεις της εφημερίδας , σήμερα καλύπτοντας τα γεγονότα με ταχύτητα και την ίδια σοβαρότητα που αρμόζει στην ιστορία και την παράδοσή της.

Τώρα πάμε ένα ακόμη βήμα μπροστά. Με το patris.gr φιλοδοξούμε όχι απλώς να μεταφέρουμε τα νέα στον αναγνώστη, αλλά να τον καταστήσουμε συμμέτοχο και συνοδοιπόρο σε αυτό το νέο μας ταξίδι!

Η ομάδα της Π και του patris.gr

Ομάδα Σύνταξης Εφημερίδας “Πατρίς” & Patris.gr

Η συντακτική ομάδα αποτελείται από τους πιο επιτυχημένους δημοσιογράφους της Κρήτης που βρίσκονται καθημερινά στον παλμό των εξελίξεων για να σας μεταφέρουν τα γεγονότα από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον κόσμο, στην οποία ομάδα προστίθενται μια σειρά από ανταποκριτές στα διάφορα σημεία του πλανήτη αλλά και πολλοί έγκριτοι επιστήμονες από διάφορες ειδικότητες έως και βουλευτές που σχολιάζουν για εμάς και εσάς κατ’ επέκταση.
Χαρακτηριστικά αναφέρονται:

Συντάκτες

Μπογδανίδης Κώστας
Σπανάκης Γιάννης
Κωνσταντουλάκη Άννα
Δαφερμάκη Λίλιαν
Καρεκλάκη Ευαγγελία
Κουτσάκη Αντωνία
Περβολαράκης Θάνος
Χαμαλάκης Γιάννης
Φουκαράκη Έφη
Παπουτσάκης Αντώνης
Βασιλάκης Μαρίνος
Μαρκάκης Νίκος

Και μια πλειάδα έμπειρων αναλυτών και έγκυρων επστημόνων σχολιάζουν για εσάς τα καθημερινά δρώμενα της επικαιρότητας.

Υπεύθυνη Εμπορικού Τμήματος

Μπέκα Μάρα