Δώρα Χρυσικού: «Σαν σήμερα πριν τρία χρόνια έδωσα μάχη για να σώσω τη ζωή μου»

Η πρωταγωνίστρια της «Γης της ελιάς» Δώρα Χρυσικού έχει μιλήσει πολλές φορές για τη μάχη της κόντρα στον καρκίνο. Σήμερα, τρία χρόνια μετά το χειρουργείο της, έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram.

H Δώρα Χρυσικού είναι μια αληθινή μαχήτρια της ζωής και το έχει αποδείξει με τον πιο εμφατικό τρόπο. Όχι μόνο πολέμησε τον καρκίνο καταφέρνοντας να βγει νικήτρια, αλλά μίλησε ανοικτά για τη μάχη αυτή, αποκαλύπτοντας ακόμη και τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετώπισε θέλοντας να δώσει κουράγιο και δύναμη σε όσους αντιμετωπίζουν μια αντίστοιχη περιπέτεια.

Το ίδιο έκανε και σήμερα, τρία χρόνια μετά από το χειρουργείο που, όπως λέει, της άλλαξε όλη τη ζωή. Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, μιλά για τους φόβους και τις αγωνίες, αλλά και τις καθημερινές νίκες που έχει πετύχει, κερδίζοντας πίσω όλα αυτά που έχουν σημασία και, τελικά, έναν καινούργιο εαυτό.

«Είναι πραγματικά συγκλονιστικό που ήμουν στις 21 Μαιου του 2021 και που είμαι τώρα. Μπήκα σε ενα θάλαμο χειρουργείου και βγήκα άλλη 12 ώρες μετά. Σήμερα όμως, αυτή τη μέρα, ζώ και κάνω όνειρα», σημειώνει σε ένα σημείο της ανάρτησής της η Δώρα Χρυσικού, ενώ κλείνει γράφοντας: «Τρία χρόνια αγωνίας, αλλά και νικών προσωπικών , μεγάλης βουτιάς και μεγάλης αναγέννησης. Αλλαγών και αποδοχής μιας νέας πραγματικότητας. Η ζωή που νικάει το φόβο. Χρόνια μου πολλά λοιπόν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Chrysikou (@dorachrysikou)