Παραδόθηκε στις Αρχές  ο 43χρονος από  το Τσιφούτ Καστέλλι

Χρειάστηκαν 22 ημέρες για να παραδοθεί στις Αρχές ο 43χρονος από το Τσιφούτ Καστέλι σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή για το σοβαρό επεισόδιο που είχε σημειωθεί τη Μεγάλη Τρίτη.

Ο 43χρονος φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία, μαζί με ένα ακόμα άτομο, να άνοιξαν πυρ κατά 23χρονου ξαδέρφου του, ενώ ο τελευταίος βρισκόταν εν κινήσει με το αυτοκίνητο. Μάλιστα μέσα στο όχημα επέβαινε και ένα 13χρονο παιδί.

Η υπόθεση θα μπορούσε να έχει εντελώς διαφορετική τροπή. Ευτυχώς ο τραυματισμός του 23χρονου δεν ήταν σοβαρός. Η σφαίρα διαπέρασε την ωμοπλάτη του, χωρίς να πλήξει κάποιο ζωτικό σημείο.

Ο 43χρονος παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ την Τρίτη και εν συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου. Με βάση τη δικογραφία της Ασφάλειας Ηρακλείου ο 43χρονος φέρεται να προέβη σε καταιγισμό πυρών κατά του 23χρονου συγγενή του, ανταποδίδοντας ουσιαστικά τους πυροβολισμούς  που είχε δεχθεί ο ίδιος πριν από περίπου ένα χρόνο, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στα Πραιτόρια.

Τότε  ο 23χρονος και ο αδερφός του κατηγορήθηκαν ότι είχαν στήσει φονική ενέδρα στον 43χρονο ξάδερφο τους για προσωπικούς λόγους, άνοιξαν πυρ εναντίον του, εκείνος όμως κατάφερε να διαφύγει με το αυτοκίνητο του αλώβητος. Στη δίκη που έγινε πριν μερικούς μήνες, ο 43χρονος δεν εμφανίστηκε καν στο δικαστήριο.

Τώρα οι Αρχές θεωρούν ότι τα πυρά κατά του 23χρονου ήταν ενέργεια αντεκδίκησης.