ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Φτάσαμε 3 του μήνα και ο Ιούλιος ήδη δείχνει τα δόντια του! Πολλή ζέστη, δύσκολη κατάσταση.

ΑΝΕΒΗΚΕ το θερμόμετρο και στο πολιτικό σκηνικό. Δεν έφταναν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, τώρα έχουμε… εμφύλιο και στη ΝΔ! Η μοναδική αξιόπιστη αντιπολίτευση στη χώρα είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ο Αντώνης. Ο πόλεμος Σαμαρά σε Μητσοτάκη είναι άγριος πια! Είπε ότι πανηγύριζαν αγκαλιά με ΛΟΑΤΚΙ, απαξίωσαν τον ίδιο και τον Καραμανλή!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι λέει ο Μητσοτάκης, αλλά ο Σαμαράς ξέφυγε πραγματικά. Και νομίζει ότι… δεν θυμόμαστε. Εκείνος κατηγορεί τον Μητσοτάκη σήμερα για τη μικρότερη ΝΔ, ενώ επί των ημερών του έφτασε το κόμμα στο 18%.

ΠΟΛΥ σκληρή κριτική έκανε χθες στην προς τιμήν του εκδήλωση και ο Καραμανλής, αλλά ουδεμία σχέση με την ισοπέδωση και το παραλήρημα του Σαμαρά. Οπότε μάλλον ο Αντωνάκης βοηθά τον Μητσοτάκη.

ΚΑΠΟΙΟΙ έλεγαν «ψηφίσετε Φρέντυ Μπελέρη» και αμέσως λόγω της εκλογής του ως ευρωβουλευτή, ως μέσο πίεσης στο καθεστώς Ράμα, θα βγει από τη φυλακή. Ο Μπελέρης παραμένει στη φυλακή και θα μείνει τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβρη και δεν υπάρχει κάτι στο κοντινό μέλλον που να δείχνει άμεση αποφυλάκισή του. Άρα μούφα…

ΟΧΙ πως θα κρατιόταν! Η «δαιμονοποίηση» της ακροδεξιάς δεν λειτουργεί πια, δήλωσε περιχαρής η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι, την επομένη του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία, στις οποίες το ακροδεξιό κόμμα Εθνικός Συναγερμός κατέγραψε ιστορική νίκη. Θέλει να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει!

ΤΕΛΟΣ εποχής μετά από έναν αιώνα για το… τέλος χαρτοσήμου, που σήμερα επιβαρύνει πάνω από 500 συναλλαγές και συμβάσεις, όπως έχει γράψει ήδη το patris.gr. Στη θέση του έρχεται το ψηφιακό τέλος συναλλαγής, το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα, 3 Ιουλίου, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

ΧΑΜΟΣ με τα ακίνητα! Σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν, στο τέλος Ιουνίου του 2024, ο δείκτης τιμών για τις αξίες πώλησης εμφανίζεται αυξημένος σε ποσοστό σχεδόν 9%, με αντίστοιχο ποσοστό και όσον αφορά την αύξηση των ενοικίων πανελλαδικά, ενώ σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο του 2023, η άνοδος των τιμών πώλησης, στο 4,3%, είναι κατά τι μικρότερη σε σύγκριση με αυτή των ενοικίων που είναι στο +6,7%.