«Απόλυτος παραλογισμός»… Ανάρτηση Πολάκη με άρωμα “Π” για τους διασώστες του ΕΚΑΒ στα Χανιά

“Αυτό το περιστατικό είναι ο απόλυτος ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ!!! Φυσικά είμαι στο πλευρό των διασωστών του ΕΚΑΒ!! Ελπίζω να βρεθεί Εισαγγελέας που να κλείσει την υπόθεση χωρίς καμία δίωξη”.

Με αυτή την ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης, δηλώνει την συμπαράστασή του στους δύο διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι ελέγχονται σε προκαταρκτικό επιίπεδο για ανθρωποκτονία από αμέλεια, για περιστατικό θανάτου 80χρονης πριν από δύο χρόνια σε παραλία των Χανίων.

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης αναρτά και το σχετικό θέμα από το patris.gr, παραπέμποντας τους ακολούθους του να ενημερωθούν για το τι συμβαίνει με την υπόθεση.

Τα σχόλια δε που ακολουθούν την ανάρτησή του είναι χαρακτηριστικά της άποψης που έχει πλέον σχηματίσει η κοινή γνώμη, που βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό των δύο εργαζομένων.