ο σύμβουλος Στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας.

 

Ξεσπάθωσε και ο Καρανίκας. «Ο Αλέξης Τσίπρας ή θα στηρίξει τον Συριζα ΠΣ και τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελακη βοηθώντας και συμβάλλοντας ή θα καταλήξει ομαδάρχης μιας ομάδας κολάκων με παρωχημένες ιδέες που οπως αποδείχθηκε είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την σημερινή πραγματικότητα» αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην σύμβουλός του Νίκος Καρανίκας.

Με σύνθημα το «Αλέξη πάμε», ο κ. Καρανίκας αναφέρει ότι «η ανανέωση δεν είναι επετηρίδα, αναπαλαίωση στελεχών, αλλά ούτε και αυτοαναφορικότητα. Η ανανέωση θέλει τόλμη, νέα μέλη και στελέχη, δεν θέλει επανάληψη και ανακύκλωση των ξεπερασμένων από την πραγματικότητα».

Παράλληλα, κάλεσε τον κ. Τσίπρα να ταχθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη και με τα μέλη που στηρίζουν τον νέο πρόεδρο για να ανανεωθεί η αριστερά.

«Αλέξη σε θέλουμε, με το κεφάλι ψηλά, αλλά μαζί μας στον Συριζα ΠΣ για να συμβάλεις στην ανανέωση του κόμματος όπως είπες όταν παραιτήθηκες από πρόεδρος του κόμματός σου, το κόμματός μας και για αυτό δεν σε θέλουμε ομαδάρχη μιας ξεπερασμένης πασοκικής κεντροαριστεράς, ούτε σε θέλουμε σημαιοφόρο μιας αριστερής Ελιτ με την νομενκλατούρα της. Η Ανανεωτική Αριστερά ή θα είναι αμεσοδημοκρατική ή δεν θα ανανεωθεί ποτέ.», κατέληξε.