ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλό τριήμερο και καλό… χειμώνα! Δεν πάμε καλά, καθόλου καλά με αυτό τον καιρό. Και ξέρετε τώρα, ακόμη και να φτιάξει, σε 1-2 μέρες πάλι θα ξαναχαλάσει!

ΘΑ ΜΑΣ πάει μέχρι τις εκλογές έτσι, να φύγει ο Ιούνιος και να μην ξέρουμε τι θα συμβεί στο τέλος του καλοκαιριού!

ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΟΧΗ πάντως που έριξε αυτές τις δυο μέρες δεν ξέρω εάν τις έχει ρίξει τον Μάρτιο, άντε και τον Φεβρουάριο!

ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ, με τη ΝΔ κάπως πιο πάνω, δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις και γι αυτό θα δούμε πολλά ως προς την τακτική των κομμάτων. Εννοείται ότι το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει, αλλά έχει σημασία πού θα κάτσει η μπίλια.

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η ΝΔ ψηφίστηκε από 4/10 πολίτες στις προηγούμενες εκλογές, ο πρόεδρος του κόμματος θεωρεί ότι είναι κρίσιμο να εκπέμπονται “στοχευμένα” μηνύματα . Η ΝΔ θέλει να δείξει τι σχεδιάζει βάσει ενός αναπτυξιακού προγράμματος για την επόμενη τετραετία.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ  μέσω του TikTok, το οποίο πλέον “δουλεύει” το επιτελείο του με επαγγελματικό τρόπο, ο κ. Μητσοτάκης παράγει περιεχόμενο για θέματα που δεν είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, πλην όμως αυτό το περιεχόμενο φτάνει άμεσα στους νέους χρήστες της πλατφόρμας και μέσω της αναπαραγωγής των βίντεο σε ένα πολύ ευρύτερο κοινό.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ κι άλλα. Οπως κατά το “φροντιστήριο” που έκανε στους βουλευτές της ΝΔ για τον προγραμματικό λόγο του κόμματος, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Άκης Σκέρτσος τούς ζήτησε να μελετήσουν και να αναδείξουν και λιγότερο mainstream πτυχές του “γαλάζιου” προγράμματος, όπως οι θέσεις για τις γυναίκες, τα ΑμεΑ, την προστασία των ζώων κ.ά.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε όλα αυτά; Αλλαγή στρατηγικής, αναδιάταξη δυνάμεων και φυσικά να περιορίσει τη δύναμη της ΝΔ. Το αντίθετο στο ΠΑΣΟΚ, που κοιτάζει προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά χτυπά και τη ΝΔ!

ΒΡΕ τον Μπογδάνο! Μεγαλώνει τον συνασπισμό του! «Ξεκινήσαμε 4 κόμματα. Προχθές ανακοινώσαμε 9. Χθες καταθέσαμε τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ στον Άρειο Πάγο. Σήμερα είμαστε αισίως 12» έγραψε χθες.

ΝΑ δούμε εάν κατέβει κιόλας!

Ο… Επικρητικός