Χαμόγελο του παιδιού: Mικροί και μεγάλοι έγιναν παιδιά στον Καράβολα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, ένα ακόμα, Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού, στο Ηράκλειο Κρήτης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Παιδικό Ραδιόφωνο Family fm 89.5», από 14-16 Ιουνίου στον Καράβολα Ηρακλείου, στο θεατράκι, με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων που πραγματοποιεί, 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες τον χρόνο για κάθε παιδί με προβλήματα Υγείας στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Τρεις ημέρες γεμάτες με δωρεάν παιχνίδια, διαδραστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπου οι μικροί γνώρισαν τα παλιά «ξεχασμένα» παιχνίδια και οι μεγάλοι θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια!

Τρεις ημέρες, με ιδιαίτερα συγκινητική προσέλευση, γεμάτες με χαμογελαστά πρόσωπα ανθρώπων, που έκαναν κουτσό, συμμετείχαν σε τσουβαλοδρομίες, έπαιζαν τρίλιζα, λίμπο, τυφλόμυγα, κρεμάλα, δημιουργούσαν σαπουνόφουσκες και κατασκευές από πηλό ενώ παράλληλα άκουγαν μουσική από το αγαπημένο τους παιδικό ραδιόφωνο Family Fm 89.5 αλλά και τα μουσικά δρώμενα του Φεστιβάλ!

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, δοκίμασαν λιχουδιές, κεράσματα, γνώρισαν από κοντά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πραγματοποίησαν τις καλοκαιρινές αγορές τους από το bazaar ενίσχυσης του Οργανισμού, όπου ήταν διαθέσιμα είδη χειροποίητα από το Εθελοντικό Εργαστήρι του Οργανισμού, λογοτυπημένα αντικείμενα, ενισχύοντας το δύσκολο και πολύπλευρο έργο του Οργανισμού.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, τις εταιρίες -μία προς μία- για την πολύτιμη υποστήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια καθώς και όλους τους συμμετέχοντες, εθελοντές, εθελόντριες και εργαζόμενους του Οργανισμού στην Κρήτη, που παρευρέθηκαν ακούραστα στο Φεστιβάλ και που με την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους, συνεισέφεραν να γίνει και πάλι πραγματικότητα το Φεστιβάλ αυτό, με τόσο μεγάλη επιτυχία!

Περισσότερα στο: https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/oloklirwthike-4o-festival-karavolas-krhth-xesasmenoy-paixnidioy/