Δύο ανήλικα στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης – Δύο συλλήψεις

Συνελήφθη την Κυριακή από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου ένας άνδρας κατηγορούμενος για έκθεση και παραβάσεις νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων από αλκοόλ στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου ανήλικος κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να περιέλθει σε κατάσταση μέθης και να μεταφερθεί για πρώτες βοήθειες στο τοπικό Κέντρο Υγείας.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας συνελήφθη ένας 24χρονος ως υπεύθυνος διοργάνωσης της εκδήλωσης.

Επίσης βραδινές ώρες του Σαββάτου σε οικία όπου φιλοξενούνταν σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου ανήλικος κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να περιέλθει σε κατάσταση μέθης και να μεταφερθεί για παροχή πρώτων βοηθειών στο Κέντρο Υγείας της περιοχής ενώ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρίου συνελήφθη η μητέρα του.

Η προανάκριση ενεργείται κατά περίπτωση από τα Αστυνομικά Τμήματα Μυλοποτάμου και Αμαρίου.