Το μήνυμα του Βασίλη Κεγκέρογλου στους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας για την σπουδαία προσπάθεια που κατέβαλαν, καταφέρνοντας να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Τους εύχομαι καλή δύναμη στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στις ζωές τους.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειες τους, που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών παρέχοντας τους όλα τα εφόδια, μα πάνω απ΄ όλα στήριξη ώστε να επιτύχουν το στόχο τους.

Θέλω όμως να απευθυνθώ και στους μαθητές που δεν έφεραν το επιθυμητό για εκείνους αποτέλεσμα και να τους πω ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τους εμποδίσει να διεκδικήσουν και να ζήσουν το μέλλον που ονειρεύονται!

Το μέλλον ανήκει στα νιάτα αυτού του τόπου, ανεξαρτήτως της επίδοσης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές είναι μπροστά τους αρκεί να γίνουν οι σωστές επιλογές και να υπάρχει αισιοδοξία, θάρρος, επιμονή και αποφασιστικότητα.

Εύχομαι σε όλους, μέσα από την καρδιά μου, καλή και δυναμική πορεία».