Πνίγηκε 36χρονος τουρίστας στη Σταλίδα

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Παρασκευής, ένας 36χρονος Τούρκος τουρίστας, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από παραλία της Σταλίδας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ναυαγοσώστης προκειμένου να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρει:

«Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Χερσονήσου ότι ένας 36χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Τουρκίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΣΤΑΛΙΔΑ». Στον 36χρονο, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη της περιοχής και στη συνέχεια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».