ΤΟΠΙΚΟ

Σαββατοκύριακο φιλικών για ΠΟΑ και Εργοτέλη με τις δυο ομάδες να προετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο ΠΟΑ θα δώσει ένα νέο φιλικό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα, απέναντι φιλοξενώντας τον Αστέρα Περάματος στο Ατσαλένιο, με το παιχνίδι να έχει προγραμματιστεί για τις 18:00.

Ο Μηνάς Πίτσος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει την ευκαιρία, σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, να κάνει δοκιμές.

Από την άλλη ο Εργοτέλης φτιάχνει σιγά-σιγά την ομάδα με την οποία θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα και τα φιλικά θα τον βοηθήσουν να μονταριστεί ενώ θετική για τους «κιτρινόμαυρους» είναι και η διακοπή των πρωταθλημάτων.

Το πρώτο φιλικό της νέας εποχής είναι αύριο Κυριακή στις 17.30 στο Μαρτινέγκο, με αντίπαλο τις Ασίτες, ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ με την οποία θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

Όπως είναι γνωστό ο Εργοτέλης έχει κλείσει και ένα ακόμα φιλικό  για το ερχόμενο  Σάββατο 22/10, στις 17.00, στο Μαρτινέγκο, με αντίπαλο την Μινωική, που επίσης αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία. Ο κόσμος του Εργοτέλη και όχι μόνο μπορεί να παρακολουθήσει αυτά τα παιχνίδια με ελεύθερη είσοδο.