Εν όψει της τελετής για την εξόδιο ακολουθία του Αλέξανδρου Χατζηπαύλου, του διεθνώς κορυφαίου καθηγητή Ορθοπαιδικής που απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών η οικογένειά του απευθύνει παράκληση για όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ΠΑ.Γ.Ν.Η. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου στον κάτωθι λογαριασμό:
GR 7402601680000010201271241
Η κηδεία του ομότιμου καθηγητή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 23 Ιουνίου από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στις 4 το απόγευμα ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον ναό από τις 3. Η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο της Αχλάδας Μαλεβιζίου.
Τον Αλέξανδρου Χατζηπαύλου αποχαιρετούν τα παιδιά του Γεωργία Χατζηπαύλου, Γιώργιος και Μέγκεν Χατζηπαύλου και τα εγγόνια του Ιάσωνας και Σόνια.
Ο Αλέξανδρος Χατζηπαύλου έφυγε από τη ζωή πριν απο μερικά 24ωρα νοσηλευόμενος στην Κλινική που υπηρέτησε με πάθος επί χρόνια, στην Ορθοπαιδική του ΠΑΓΝΗ αντιμετωπίζοντας σοβαρό νόσημα το τελευταίο χρονικό διάστημα.
