Απίστευτη ιστορία: Πήγε τον νεκρό θείο της να υπογράψει για το δάνειο!

Εάν δεν είναι στημένη ιστορία για…ταινία πρόκειται για ένα φρικιαστικό περιστατικό που έγινε στη Βραζιλία όπου μια γυναίκα… φόρτωσε σε αμαξίδιο τον νεκρό της θείο και τον μετέφερε σε τράπεζα, -προσποιούμενη ότι είναι ζωντανός- προκειμένου να πάρει δάνειο!

Ο άνδρας φαινόταν… νεκρός, με το κεφάλι του να ταλαντεύεται μπρος πίσω και την γυναίκα να επιχειρεί να το σταθεροποίησει.

Το θρίλερ συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά με την ίδια προσπαθεί να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα κρατώντας το άψυχο χέρι του άντρα.

«Θείε, ακούς; Πρέπει να το υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω εγώ για σένα» ακούγεται να λέει η γυναίκα, πιάνοντας το χέρι του, ώστε να κρατήσει το στυλό.

«Υπόγραψε εδώ και σταμάτα να μου προκαλείς πονοκέφαλο», πρόσθεσε.

«Δεν νομίζω ότι αυτό είναι νόμιμο. Δεν φαίνεται καλά. Είναι πολύ χλωμός», λέει εκείνη την στιγμή ο υπάλληλος της τράπεζας. Εκείνη ατάραχη του απάντησε: «έτσι είναι πάντα» και γυρνώντας στο νεκρό θείο της είπε με απίστευτο θράσος: «αν δεν αισθάνεσαι καλά μπορώ να σε πάω στο νοσοκομείο. Θέλεις να πάμε πάλι στο ξενοδοχείο;».

Βλέποντας την απίστευτη σκηνή, το προσωπικό της τράπεζας άρχισε να τραβά βίντεο, πριν καλέσει ασθενοφόρο.

Ο 68χρονος «θείος» Πάουλο Ρομπέρτο όπως διαπιστώθηκε από τους διασώστες που κλήθηκαν στην τράπεζα ήταν νεκρός ώρες και η ανιψιά συνελήφθη…

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες!