ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ: Μια έκπληξη στο τέλος της νυχτερινής βάρδιας

Ένα ξεχωριστό πρωινό περίμενε χθες τη νυχτερινή βάρδια των νοσηλευτών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου μετά την ολοκλήρωση της εργασίας τους, η Διεύθυνση και οι τομεάρχες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας είχαν ετοιμάσει παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα εδέσματα και μοιράστηκαν όλοι μαζί ένα όμορφο και ευχάριστο χριστουγεννιάτικο πρωινό.

Το γεγονός αυτό αποτέλεσε μια ευχάριστη και αισιόδοξη νότα στις δύσκολες ημέρες της πανδημίας που διανύει το νοσοκομείο!

Επιπλέον, αποτέλεσε  πράξη αγάπης και αναγνώρισης της προσπάθειας που καταβάλλει το προσωπικό της νοσηλευτικής Υπηρεσίας αυτή τη δύσκολη περίοδο, υπό τις εξαιρετικά στρεσογόνες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία στο σύστημα υγείας, με την αναστολή των αδειών και την εντατικοποίηση της εργασίας.

Η συμμετοχή ήταν καθολική και τηρήθηκαν  όλα τα μέτρα που επιβάλλουν οι συνθήκες.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο διοικητής κος Χαλκιαδάκης Γ, ο αναπληρωτής διοικητής κ Κτενιαδάκης Στ. και οι διευθυντές των υπηρεσιών Τεχνικής και Διοικητικής Υπηρεσίας.