Νέα γενιά και βετεράνοι αιμοδότες  συμμετείχαν με χαρά στην ετήσια αιμοδοσία του Ομίλου Κ. Μπαντουβά

Ο Όμιλος Εταιρειών Κώστα Μπαντουβά φιλοξένησε με υπερηφάνεια, όπως αναφέρει, την ετήσια εθελοντική αιμοδοσία του, στα κεντρικά γραφεία στο Ηράκλειο Κρήτης και ήταν όλοι εκεί για να προσφέρουν το πολύτιμο αυτό δώρο.

Από το 2014 η ετήσια αυτή πρωτοβουλία ,τιμά την κληρονομιά του Ζαχαρία Κ. Μπαντουβά, επιδεικνύοντας την συνεχή δέσμευσή για την ευημερία της κοινότητας.

Οι σακούλες αίματος που συλλέχθηκαν θα φυλάσσονται στην τράπεζα αίματος της εταιρείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, παρέχοντας πόρο για τους εργαζόμενους και τους συγγενείς τους,σε ώρες ανάγκης.

«Ως εταιρεία, είμαστε πολύ υπερήφανοι που προάγουμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τους εργαζόμενους μας, ειδικά τη νέα γενιά, να συμμετέχουν σε τόσο ευγενείς σκοπούς, αντανακλώντας το αληθινό πνεύμα των εταιρικών μας αξιών.

Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στους αφοσιωμένους υπαλλήλους μας από όλες τις εταιρείες μας, εθελοντές και την Κινητή Μονάδα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου που το έκαναν δυνατό. Μαζί, συνεχίζουμε να έχουμε θετικό αντίκτυπο.

Σας ευχαριστούμε για τις ανεκτίμητες συνεισφορές σας», σημειώνει ο όμιλος.