Σε έκθεση καινοτομίας ο Δήμος Ηρακλείου

Στην έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας BEYOND που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου συμμετείχε ο Δήμος Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα έδωσε το «παρών» στην καταληκτική συνεδρίαση των Ελληνικών πόλεων του δικτύου Intelligente Cities Challenge,  μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία έχει σκοπό οι πόλεις να επιτύχουν έξυπνη, κοινωνικά υπεύθυνη και βιώσιμη ανάπτυξη μέσω προηγμένων τεχνολογιών.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης έγινε συνάντηση του αντιδημάρχου Γ. Σισαμάκη με την οργανωτική επιτροπή του Πανευρωπαϊκού συνεδρίου για τις έξυπνες πόλεις του δικτύου Major Cities στη Λάρισα τον προσεχή Νοέμβριο με τίτλο «From Chaos to Cosmos» όπου το Ηράκλειο θα έχει ισχυρή παρουσία.

Ο αντιδήμαρχος συμμετείχε και στο πάνελ συζήτησης «εφαρμοσμένες λύσεις έξυπνων πόλεων για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των Ελληνικών Δήμων» όπου είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τις εμπειρίες του Δήμου Ηρακλείου με άλλες Ελληνικές πόλεις και λοιπούς ενδιαφερόμενους.