Η Google θα σας δείχνει ποιος κρύβεται πίσω από τους άγνωστους αριθμούς

Η Google προετοιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό, που θα κάνει πιο εύκολο τον εντοπισμό πληροφορίων για κλήσεις από αριθμούς που δεν αναγνωρίζετε.

Συγκεκριμένα, ο  χρήστης AssembleDebug ανέφερε στο X/Twitter ένα νέο πλήκτρο με το όνομα “Lookup” που εμφανίστηκε στην beta έκδοση του Google Phone App και με το πάτημα πάνω του, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει άμεσα έναν τηλεφωνικό αριθμό που τον κάλεσε και δεν βρίσκεται στη λίστα των επαφών του.

Πως θα εμφανίζονται

Το Google Phone App είναι η default εφαρμογή κλήσεων για τα Pixel smartphones, αλλά μπορεί να κατέβει και σε άλλα μοντέλα με το ίδιο λειτουργικό.

Το νέο πλήκτρο θα εμφανίζεται μαζί με άλλες επιλογές όπως “Block” και “History” και έρχεται σε μια εποχή που έχουν αυξηθεί απότομα οι κλήσεις spam από διάφορους αριθμούς που μάλιστα πολλές φορές κρύβονται πίσω από εγχώρια κινητά.

Όπως ανέφερε σε άλλη του ανάρτηση πως η Google εργάζεται σε ένα πλήκτρο που θα φέρει τις περιλήψεις mails Gemini στην Android έκδοση του Gmail.

Όπως φαίνεται, μόλις το πατάτε, θα μπορείτε να έχετε μια σούμα ενός email που έχετε λάβει και η οποία θα δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη.