ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Την παραίτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ζήτησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μέσω του ΣΚΑΪ.

Ερμηνεύοντας τη χθεσινοβραδινή πρώτη και δεύτερη ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έκανε λόγο για παραληρηματική κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Διαβάζοντας την πρώτη και δεύτερη ανάρτηση, προσπαθούσε να τον εμπλέξει. Αν έχει παραιτηθεί θα έπρεπε να το πει. Αν λέει ‘πάμε’, πού πάμε; Εγώ κατάλαβα ότι το ‘πάμε’ σημαίνει πάμε σε εκλογές. Προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε αυτά που δεν ερμηνεύονται», επισήμανε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

«Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να αντιμετωπίζονται με αναρτήσεις, tweet από την Αμερική συνεχώς», επισήμανε, χαρακτηρίζοντας κρίσιμες τις στιγμές για τον χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν έχουν ενημερωθεί τα όργανα για τους λόγους του ταξιδιού στις ΗΠΑ. Ξέρουμε ότι έχει πάει για ένα ίδρυμα. Ούτε για αυτό έχουν ενημερωθεί τα όργανα. Πάρα πολύ παράξενα πράγματα. Με την χθεσινή ανάρτηση έφτασε ο κόμπος στο χτένι», πρόσθεσε.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος υπενθύμισε μάλιστα πως σαν σήμερα παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Με βάση το χθεσινοβραδινό θεωρώ, ότι οφείλει να οδηγήσει την παράταξη στη βάση», είπε. «Δεν το θέτω εγώ αλλά ο ίδιος», εξήγησε, συμπληρώνοντας ότι στην ανάρτηση Κασσελάκη «υπάρχει υπόνοια παραίτησης».

Ενώ, σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο κ. Θεοχαρόπουλος επισήμανε πως ο Στέφανος Κασσελάκης «με όλα όσα κάνει υπονομεύει τον εαυτό του».