Προσήχθη ο πατέρας που ζει με την οικογένειά του σε σπηλιά – αναζητούνται τα παιδιά

Στην προσαγωγή του 47χρονου πατέρα της οικογένειας στην «παλαιοχριστιανική» κοινότητα της Κορινθίας προχώρησε το πρωί της Κυριακής (18/02) η ΕΛ.ΑΣ. μετά από την επιχείρηση που επιχείρησε στο κτήμα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, από νωρίς το πρωί, οι αστυνομικοί, συνοδεία Εισαγγελέων και κοινωνικών λειτουργών πραγματοποιούσαν αυτοψία στον χώρο όπου διαμένει ο ίδιος και τα ανήλικα παιδιά του. Όπως έγινε γνωστό ο 47χρονος αντέδρασε στον έλεγχο των αστυνομικών Αρχών γι’ αυτό και προσήχθη και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Κατά την έρευνα δεν εντοπίστηκαν τα παιδιά της οικογένειας με τις Αρχές να τα αναζητούν.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η αυτοψία πραγματοποιείται κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ανήλικων παιδιών που βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο. Παράλληλα, στο πλαίσιο της αυτοψίας, σύμφωνα πάντα με την εισαγγελική παραγγελία, αναμένεται να γίνει έρευνα σχετικά με τα έγγραφα των παιδιών και την εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας από την κοινωνική λειτουργό αναμένεται να ενημερωθεί ο εισαγγελικός λειτουργός, σχετικά με τα ευρήματα που προέκυψαν.

Στο σημείο βρίσκονται όπως αναφέρει το korinthostv, ο δικαστικός λειτουργός, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Χρήστος Κολοκυθάς και ο Aντιδήμαρχος Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, Σπύρος Αποστολόπουλος.