1946 — 2026
το ΧΘΕΣ
80
Συναντά το ΑΥΡΙΟ
80 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΤΡΙΣ · Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ →
Ο Βαγγέλης Λιόλιος παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΟΚ λίγο πριν την απολογία του

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, την ώρα όπου παρουσιάζεται στον ανακριτή για να απολογηθεί για τα όσα του αποδίδονται στην υπόθεση του σκανδάλου του ελληνικού μπάσκετ, προχώρησε και ο ίδιος σε μια κίνηση.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, ενημέρωσε τις Ελληνικές Αρχές, πως βάζει… φρένο στην οποιαδήποτε εμπλοκή του με το ελληνικό μπάσκετ, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το σκάνδαλο και να ολοκληρωθούν οι δικαστικές διαδικασίες. Στη σχετική του δήλωση στο γραφείο του ανακριτή, ο κύριος Λιόλιος τονίζει πως αποσύρεται, προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει το μπάσκετ και δη η Ομοσπονδία στην οποία βρισκόταν στο τιμόνι της, την τελευταία πενταετία.

Επί της ουσίας, αυτή η κίνηση η οποία έγινε (έστω και προσωρινά), ανοίγει τον δρόμο για την εκλογή νέου προέδρου στην ΕΟΚ, καθώς η Ομοσπονδία παραμένει πλέον… ακέφαλη με τον ισχυρό της άνδρα, να έχει αποσυρθεί από τα καθήκοντά του, αφού φυσικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ: athletiko.gr