Η εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" κλείνει 80 χρόνια ενημέρωσης και ιστορίας, 1946-2026

Ο Φιλαθλητικός στο  Πανευρωπαϊκό Gym life Challenge

Η «ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΡΗΤΗ» είναι έτοιμη για να διαγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα European Gym for Life Challenge, που θα διεξαχθεί στην Πιστόια της Ιταλίας, από τις 09/07 έως 12/07.

Η αποστολή του Φιλαθλητικού, αποτελούμενη από 36 αθλήτριες και αθλητές, αναχωρεί τις επόμενες ημέρες για την Ιταλία και θα αγωνιστεί στις 12/07, στην κατηγορία των Large Groups.

«Η διοργάνωση European Gym for Life Challenge φιλοξενεί συνολικά 21 χώρες, με περίπου 3.500 αθλητές και πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων, με πολύ υψηλό και απαιτητικό αγωνιστικό επίπεδο.

Την αποστολή μας συνοδεύει η προπονήτρια Έφη Κόνιαρη, η έφορος Αλεξάνδρα Κατσάφαρου και η χορογράφος Αλεξάνδρα Θοδόση.

Πρόκειται για την πρώτη αθλητική αποστολή μας σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο άθλημα της Γυμναστικής για όλους.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στην ομάδα μας και σε όλους τους συμμετέχοντες», αναφέρει ο Σύλλογος.