Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ ακολούθησαν έκαναν στο 2 στα 2 στο πρώτο «πιάτο» της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.
Το πρόσωπο της βραδιάς, όμως, ήταν ο Νικολό Τρεσόλντι, ο οποίος «μάγεψε» στο «Σαν Σίρο», όπου με χατ τρικ οδήγησε την Κλαμπ Μπριζ σε ονειρεμένο «διπλό» επί της Ίντερ με 4-3, στο πιο συγκλονιστικό ματς του σημερινού «μενού».
Μετά από ένα πρώτο 45λεπτο που δυσκολεύτηκαν απέναντι σε Γαλατασαράι και Λιλ, στο δεύτερο οι… μηχανές των Καταλανών και των Λονδρέζων δούλεψαν… στο φουλ με αποτέλεσμα οι «μπλαουγκράνα» να περάσουν με το εμφατικό 4-1 από την Κωνσταντινούπολη και οι «κανονιέρηδες» να «γράψουν» το 3-0 επί των «λιλουά».
Η Μπάγερν δεν γλίτωσε το μεγάλο «κάζο» στη Νορβηγία, όταν βρέθηκε να χάνει 2-0 από την «πρωτάρα» Βίκινγκ στο ημίχρονο. Στο β’ μέρος, όμως, οι πρωταθλητές Γερμανίας «πάτησαν γκάζι» και με… μπροστάρη τον Χάρι Κέιν (2 γκολ) έφεραν προσωρινά τα πάνω κάτω. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, «χτύπησαν» στο φινάλε για να πάρουν έναν «χρυσό» βαθμό με το τελικό 3-3.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στη League Phase του Champions League:
Τρίτη
Λανς – Σπόρτινγκ Λ. (0-2
Σαμπάχ – Σλάβια Πράγας 2-0
Ίντερ – Κλαμπ Μπριζ 3-4
Άρσεναλ – Λιλ (3-0
Ατλέτικο Μαδρίτης- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0
Λειψία – Αϊντχόφεν 1-0
Βιγιαρεάλ – Νάπολι 3-1
Γαλατάσαραϊ – Μπαρτσελόνα 1-4
Βίκινγκ – Μπάγερν 3-3
Τετάρτη
Φέγενορντ – Κόμο 19:45
ΛΑΣΚ Λιντς – Λίβερπουλ 19:45
Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν 22:00
Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης 22:00
Άστον Βίλα – Φενέρμπαχτσε 22:00
Μπέτις – Πόρτο 22:00
Μπόντο Γκλιμτ – Ντόρτμουντ 22:00
Σαχτάρ Ντόνετσκ – ΑΕΚ 22:00
Σλόβαν Μπρατισλάβας – Στουτγκάρδη 22:00
