το νέο 4άστερο ξενοδοχείο του ομίλου Μουζενίδη στο Ρέθυμνο

Τον Ιούνιο θα λειτουργήσει το νέο 4άστερο ξενοδοχείο του ομίλου Μουζενίδη στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται για το Bomo Club Rethymno Beach στην περιοχή Σταυρωμένος.

Η μονάδα θα διαθέτει 150 δωμάτια, σουίτες, πισίνες, παιδική χαρά κ.ά. και θα προσφέρει υπηρεσίες με το σύστημα “Vetra all inclusive” με πληθώρα παροχών προς τους πελάτες της.

Όπως είπε στο Bussiness Travel ο γενικός διευθυντής της Bomo Club Χ. Ζαγγογιάννης, “οι κυριότεροι λόγοι που μας παρακίνησαν στο να εντάξουμε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στο portfolio της Bomo Club συνίσταται πρώτον στο ότι πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο εδρεύει στον δημοφιλή και πανέμορφο προορισμό της Κρήτης.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στο κύμα.

Παράλληλα, ενισχύουμε την  περαιτέρω την παρουσία των Bomo Club στην Κρήτη, τηρώντας στο ακέραιο τη δέσμευσή μας η οποία επιγραμματικά λέει ότι σε κάθε προορισμό που έχει πτητικό πρόγραμμα η θυγατρική αεροπορική εταιρεία Ellinair του ομίλου Μουζενίδη θα έχει παρουσία με ξενοδοχείο η Bomo Club»

Έτσι και πέραν του πτητικού προγράμματος της Ellinair από και προς το Ηράκλειο, η θυγατρική αεροπορική εταιρεία του ομίλου Μουζενίδης θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο να πραγματοποιεί πτήσεις από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, των Βαλκανίων κ.ά. από και  προς τα Χανιά”.