Πώς έγινε ο γιος του Ανδρουλάκη …Ολυμπιακός;

Για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου και τους στόχους του ΠΑΣΟΚ, για την προσωπική του ζωή την οποία κρατά μακριά από τα φώτα και τον Ολυμπιακό τον οποίο αγαπά ο γιος του μίλησε σε συνέντευξή του στον Alpha και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ήταν μία μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού και συγχαρητήρια. Γενικά, φέτος ήταν μία χρονιά μεγάλων επιτυχιών για τον ελληνικό αθλητισμό. Μακάρι να πηγαίνουν όλες οι ελληνικές ομάδες καλά, απλά να περιοριστούν τα φαινόμενα της βίας που ζήσαμε τους προηγούμενους μήνες» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση, μάλιστα, ο κ. Ανδρουλάκης αποκάλυψε ότι ο γιος του είναι φανατικός Ολυμπιακός «από τη μαμά του» και ότι χθες βρέθηκαν μαζί στο γήπεδο. «Ο γιος έγινε Ολυμπιακός από τη μαμά. “Εκμεταλλεύτηκαν” τα χρόνια που ήμουν στις Βρυξέλλες και τον καθοδήγησε εκεί που ήθελε», σχολίασε.

Επίσης, περιέγραψε πόσο απολαμβάνουν πατέρας και γιος να παίζουν μαζί μπάσκετ, ώστε και εκείνος με τη σειρά του να τον «μυήσει» στη μεγάλη του αγάπη, το μπάσκετ.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση, μάλιστα, ο κ. Ανδρουλάκης περιέγραψε πόσο απολαμβάνουν πατέρας και γιος να παίζουν μαζί μπάσκετ, ώστε και εκείνος με τη σειρά του να τον «μυήσει» στη μεγάλη του αγάπη, το μπάσκετ.