Μην ανησυχείτε, ο δήμος είναι σε καλά χέρια!

Ένα θερμό υποστηρικτή βρήκε στο πρόσωπο της Αντιδημάρχου του Δέσποινας Λιμνιωτάκη ο Χάρης Δούκας. Όπως γράφει η Ηρακλειώτισσα ψυχολόγος είναι υπέρ της αλλαγής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ- αν και δεν έχει ψηφίσει ποτέ η ίδια- και επισημαίνει ότι ο δήμαρχος έχει ήδη κάνει σπουδαία δουλειά. Η κ.Λμινιωτάκη κάνει σφοδρή κριτική στον Νίκο Ανδρουλάκη για τον οποίο λέει χαρακτηριστικά: πράγματι χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας το κόμμα, χρειαζόταν από τότε που εξελέγη ο Ανδρουλάκης: ο οποίος έκανε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που κάνει ο Δούκας σήμερα, στηρίχθηκε στη εκλογική δύναμη της επαρχίας σαν να μην είχε περάσει ποτέ από μέσα του η Ευρώπη και έκανε μια τοπικιστικού επιπέδου προσπάθεια να δείξει ότι “είμαστε βασιλιάδες στο χωριό”. Αυτό έκανε γκραν σουξέ στο Ηράκλειο ίσως, αλλά δεν μπορούσε ούτε μια μέρα να σταθεί εθνικά.

Και καταλήγει:Να μην ανησυχείτε για την πορεία του Δήμου Αθηναίων, είναι σε καλά χέρια!

Όλη η ανάρτηση της κ.Λιμνιωτάκη:

Δεν αισθάνομαι καμία υποχρέωση να υπερασπιστώ τον Χάρη Δούκα αλλά, ειλικρινά, το να διαβάζω φιλελεύθερους να υποστηρίζουν τομεοποιημένη πολιτική δράση, να μην αναγνωρίζουν το δικαίωμα ενός πολιτικού να ακολουθεί μια from-local-to-global διαδρομή όπως επιτάσσουν τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά προφίλ πολιτικών προσώπων και να παίζουν το παιχνιδάκι της δεξιάς που δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι ο κόσμος της δεν παρουσιάστηκε στις εκλογές για να ψηφίσει τον επικεφαλής τους, είναι απογοητευτικό για τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε ακόμα την πολιτική, στην Ελλάδα.

Παρόλο που ουδέποτε έχω ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, ούτε έγινα ξαφνικά με την εκλογή μου στον Δήμο όπως γράφουν μερικοί, εντούτοις θεωρώ ότι πράγματι χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας το κόμμα, χρειαζόταν από τότε που εξελέγη ο Ανδρουλάκης: ο οποίος έκανε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που κάνει ο Δούκας σήμερα, στηρίχθηκε στη εκλογική δύναμη της επαρχίας σαν να μην είχε περάσει ποτέ από μέσα του η Ευρώπη και έκανε μια τοπικιστικού επιπέδου προσπάθεια να δείξει ότι “είμαστε βασιλιάδες στο χωριό”. Αυτό έκανε γκραν σουξέ στο Ηράκλειο ίσως, αλλά δεν μπορούσε ούτε μια μέρα να σταθεί εθνικά. Στις Ευρωεκλογές, το παραπάνω αποδείχθηκε περίτρανα.
Ο Δήμος Αθηναίων κάνει εξαιρετική δουλειά εξυγίανσης σε όλα τα πεδία και βρίσκεται στο πρώτο εξάμηνο της πορείας του. Να μην ανησυχείτε για την πορεία του Δήμου Αθηναίων, είναι σε καλά χέρια.