Χ. Δούκας: Θα ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή

Την Κυριακή στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ θα ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με τη διεκδίκηση της ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. «Την Κυριακή έχουμε την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ κι εκεί θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου», είπε ο κ. Δούκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της προοδευτικής παράταξης».

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ενώσει», συμπλήρωσε ο ίδιος αναφορικά με τα σενάρια και τις ζυμώσεις στην Κεντροαριστερά.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ενώσει τις προοδευτικές δυνάμεις και θα απευθύνουμε ευρύ κάλεσμα, συνέχισε και τόνισε: «Η πρόταση του Χάρη Δούκα είναι ένα ΠΑΣΟΚ που θα ενώνει, θα εμπνέει και θα νικάει».

Τι είπε ο Χάρης Δούκας για τον Ανδρουλάκη

Ο ίδιος επεσήμανε πως «ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε πολύ σημαντική δουλειά, ωστόσο δεν πήγαμε ένα βήμα πιο πέρα. Από την εποχή της επιβίωσης, να περάσουμε στην εποχή της υπέρβασης. «Mε αυτούς τους ρυθμούς θα γινόμασταν κυβέρνηση το 2050» τόνισε και συμπλήρωσε «κλείνει ένα κύκλος επιβίωσης του χώρου και ανοίγει, πρέπει να ανοίξει ένας άλλος»,

«Σε οποιαδήποτε εξέλιξη δεν θα αφήσω τον Δήμο της Αθήνας», επανέλαβε ο Χάρης Δούκας. «Ο χώρος μου και η χώρα μου δεν έχει χρόνο», εξήγησε αμέσως μετά αναφορικά με τη χρονική συγκυρία στην οποία αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του στον Δήμο κατά τους τελευταίους έξι μήνες, εστιάζοντας στην πράσινη εικόνα της Αθήνας.

«Δεν έχει σημασία πόσο χρόνο διαθέτεις στη μία καρέκλα ή στην άλλη, αλλά το τι κάνεις», είπε αμέσως μετά.