Αλ. Παπαδόπουλος: Κανένας από τον δήμο Αθηναίων δεν κατάφερε να γίνει αρχηγός η πρωθυπουργός

Αυτό κι αν ήταν…ιστορικό μάθημα! Για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και τη συζήτηση που έχει ανοίξει για την Κεντροαριστερά μίλησε στο Evening Report ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, Αλέκος Παπαδόπουλος, κάνοντας αναφορά στον Δήμαρχο Αθηναίων.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για τον Χάρη Δούκα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα πω κάτι ιστορικό, το οποίο είναι αδιαμφησβήτητο, ότι όσοι στην Ελλάδα επιχείρησαν να γίνουν πρωθυπουργοί μέσα από τον Δήμο της Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, είναι αρκετοί, ή και αρχηγοί κομμάτων όλοι αποτύχανε».

Και συμπλήρωσε: «Ενήλικες είναι, να καθίσουν να τα βρουν. Νομίζω και θέλω να πιστεύω ότι έχουν ευθύνη απέναντι στην προοπτική της παράταξης και θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Να έχουν όμως υπόψη τους ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αν νομίζουν ότι θα γυρίσουν αυτοί που δεν τους ψήφισαν χωρίς να αλλάξει τίποτα εκεί μέσα και κυρίως να αλλάξουν αντιλήψεις και να φτιάξουν κεφάλαια αξιοπιστίας, αυτό δεν θα συμβεί. Όσοι ασχολούνται να έχουν φορτία εμπιστοσύνης γιατί η έννοια της εμπιστοσύνης είναι καθοριστική στην πολιτική. Κυβερνάς με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη και όχι με το πιστόλι» σημείωσε ο Αλέκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στο ONE CHANNEL.

«Δεν πρόκειται να αυξηθεί το ποσοστό με το πρόσωπο» υπογράμμισε ο Αλέκος Παπαδόπουλος.

Εστιάζοντας στην κριτική που ασκείται για το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, ο Αλέκος Παπαδόπουλος δήλωσε «στα περισσότερα κόμματα του κόσμου σε προχωρημένες περιοχές οι ευθύνες επιμερίζονται. Μπορεί ο αρχηγός να έχει κάποια ευθύνη αλλά ο καθένας πρέπει να μετρήσει τις δικές του ευθύνες πριν να γίνει κήνσορας για τις ευθύνες των άλλων».