Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, με τίτλο “Ιμβρος η καλλίτεκνος Πατριάρχου Τόπος Γενέθλιος” έγιναν την Κυριακή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, με τίτλο “Ιμβρος η καλλίτεκνος Πατριάρχου Τόπος Γενέθλιος” έγιναν την Κυριακή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά.

Των εγκαινίων προηγήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κνωσού κ. Μεθοδίου.

Την έκθεση επιμελήθηκε ο καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Τερψίδης, ο οποίος κατά την ομιλία του μοιράστηκε με τους παρισταμένους τις εμπειρίες και τα βιώματά του από τις επισκέψεις του στο νησί, συνοδεύοντας τον Ίμβριο Πατριάρχη αλλά και το όραμα του Παναγιωτάτου για την αναγέννηση του νησιού.

Η έκθεση, που φιλοξενείται στο Μουσείο Χριστιανικής Τέχνης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης, θα διαρκέσει έως τις 14 Νοεμβρίου και θα είναι ανοικτή από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.