Το…ευχαριστώ του Ζαχ.Κεφαλογιάννη για τον “Σασμό”

Είπαμε ο…Σασμός τελείωσε. Έστω και αν το τράβηξαν πολύ στο τέλος ήταν ένα σίριαλ που καθήλωσε για τρία χρόνια και ανέδειξε πολλούς νέους ηθοποιούς , προσπάθησε να δείξει λίγο Κρήτη, τις καλές και τις κακές πλευρές της. Μεταξύ αυτών που ξεχώρισαν ήταν και ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης στον ρόλο του Βασίλη. Ο ερασιτέχνης ηθοποιός δεν παρέλειψε να δώσει τις δικές του ευχαριστίες για τη σειρά!

“Σασμός” Αν όχι ακριβώς… τουλάχιστον προσπάθησα ..να σας μεταφέρω το μοναδικό και απαραίτητο συστατικό της Κρήτης…την : “ΑΝΔΡΕΙΑ” Ευχαριστώ τον Σασμός Alpha TV Alpha που με τίμησε με την επιλογή του ! Εύχομαι ν’ανταμώσουμε σε κάτι επόμενο…”
Ο κόσμος αγαπησε και θ΄ αγαπά πάντα το Σασμό σαν έννοια, αλλά και σαν σειρά…. Για το 1ο θα λεγα να κάνετε Σασμό στη ζωή σας γιατί είναι μικρή… πολύ μικρή…. Για το 2ο ηταν ένα ταξίδι 3 ετών.. Ένα μεγάλο ταξίδι που έδωσε.. πήρε..μα άφησε κ τόσα πολλά!
Τέλος.. να μεταφέρω τη αγάπη μου σε όλους τους Κρητικούς απ άκρη σ άκρη…Και σε όλη την Ελλάδα για την αγάπη και τα σχόλια που διάβασα…” Μόνο ευχαριστώ”!