1946 — 2026
το ΧΘΕΣ
80
Συναντά το ΑΥΡΙΟ
80 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΤΡΙΣ · Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ →
Όσα είπε η Αννίτα Πάνια στο «Γηροκομείο» για τη ρήξη Βίσση – Καρβέλα

Η ρήξη ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα απασχολεί ακόμα τα φώτα της δημοσιότητας και πρόσωπα από το κοντινό τους περιβάλλον τοποθετούνται κατά καιρούς. Αυτό έκανε και η Αννίτα Πάνια.

Η Αννίτα Πάνια, πρώην σύζυγος του γνωστού δημιουργού και φίλη της τραγουδίστριας, έδωσε μία νέα συνέντευξη στον επίσης φίλο τους, Ηλία Ψινάκη και σχολίασαν τις εξελίξεις ανάμεσα στους δύο πρώην συνεργάτες. Η παρουσιάστρια σημείωσε ότι ο Νίκος Καρβέλας ήταν αυτός που ξεκίνησε να δημοσιοποιεί λεπτομέρειες για την κόντρα του με την Άννα Βίσση.

Όσα είπε η Αννίτα Πάνια στο «Γηροκομείο» προβλήθηκαν την Τετάρτη (04.11.2026) στην εκπομπή «Το πρωινό».

 

«Κάθε μέρα ξυπνάω με 50 αναπάντητες κλήσεις. Εντάξει, δεν το βρίσκω παράλογο βέβαια να προσπαθούν οι άνθρωποι να κάνουν ας πούμε την έρευνά τους», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, τονίζοντας ότι της ζητούν να τοποθετηθεί στην κόντρα της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.

Τότε ο Ηλίας Ψινάκης είπε ότι για πολλά χρόνια έκανε παρέα με τον Νίκο Καρβέλα και όχι με την Άννα Βίσση, όπως συμβαίνει τελευταία.