Νόρα Βαλσάμη: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σύρου

Η Νόρα Βαλσάμη ζει πλέον μόνιμα στη Σύρο. Τις τελευταίες ώρες η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού με μια νέα περιπέτεια με την υγεία της.

Τι συνέβη στην αγαπημένη ηθοποιό

«Πρόκειται να κάνω μια εγχείρηση στη μέση. Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, ωστόσο έπαθα νέο χτύπημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα. Ήδη βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Η εγχείρηση ήταν να γίνει χθες, όμως λόγω επισκληριδίου θα γίνει αύριο» ανέφερε σε καθημερινή εφημερίδα η σπουδαία ηθοποιό.

Η Νόρα Βαλσάμη μάλιστα, αν και καταβεβλημένη από την ταλαιπωρία των προβλημάτων υγείας όπου νοσηλεύεται, πληροφορήθηκε από τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα για τον χαμό του δεύτερου συζύγου της επιστήθιας φίλης της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Κύπριου επιχειρηματία Γιώργου Ηλιάδη.

Η αντίδραση της όταν έμαθε για τον θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη – συζύγου της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Πέθανε ο Γιώργος; Πόσο ξαφνικό είναι αυτό που μου λέτε. Και βρίσκομαι και σε άσχημη κατάσταση τώρα» είναι τα πρώτα της λόγια στη δυσάρεστη είδηση του χαμού ενός πολύ καλού της φίλου, με τον οποίο έκαναν στενή παρέα τα χρόνια που η Αλίκη ήταν παντρεμένη μαζί του.

«Το μόνο που θέλω να πω για τον Γιώργο είναι ότι θα τον θυμάμαι πάντα σαν έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, συνεσταλμένο, με χαμόγελο και χιούμορ. Η Αλίκη ήταν ερωτευμένη μαζί του. Αυτόν τον άνθρωπο τον είχε λατρέψει»
αναφέρει η Νόρα Βαλσάμη.

ΠΗΓΗ: in.gr