Η εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" κλείνει 80 χρόνια ενημέρωσης και ιστορίας, 1946-2026

Μύκονος: Παρά λίγο… «βουτιά» στο Αιγαίο για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ – Το ατύχημα με τα ψηλοτάκουνα Valentino

Η άφιξη της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη Μύκονο είχε το δικό της απρόοπτο, όταν η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα παραλίγο να χάσει την ισορροπία της κατά την επιβίβασή της σε πολυτελές σκάφος.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό μάξι φόρεμα από δαντέλα και ψηλές πλατφόρμες Valentino περίπου 16,5 εκατοστών (!), η πάντα απαστράπτουσα Γκίλφοϊλ δυσκολεύτηκε για μια στιγμή να περάσει από την προβλήτα στο κατάστρωμα. Το βήμα της προς το σκάφος αποδείχθηκε πιο απαιτητικό απ’ όσο υπολόγιζε, με αποτέλεσμα να κλονιστεί ελαφρά και να προκαλέσει ανησυχία στους ανθρώπους που βρίσκονταν δίπλα της.


Η συνοδεία της αντέδρασε άμεσα: άνδρες της ασφάλειας και συνεργάτες της έσπευσαν να τη στηρίξουν, αποτρέποντας μια πιθανή πτώση στη θάλασσα. Το περιστατικό έληξε μέσα σε δευτερόλεπτα, χωρίς κανέναν τραυματισμό.

Η Γκίλφοϊλ ανέκτησε γρήγορα την ψυχραιμία της, χαμογέλασε και συνέχισε την επιβίβασή της σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, αφήνοντας πίσω της το μικρό απρόοπτο με χαρακτηριστική άνεση.

Σ.Σ: Αξίζει να σημειωθεί ότι η Daily Mail έσταξε φαρμάκι για την πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα με αφορμή το συγκεκριμένο μικρό της ατύχημα, όμως, φαρμάκι έσταξε η βρετανική ταμπλόιντ και για τη Μύκονο που αποκάλεσε “νησί των γκέι”. Όλα αυτά σε ένα κείμενο που πλέον έχει “κατέβει” και υπάρχει μόνο το ss των φωτογραφιών της Γκιλφόιλ με το εν λόγω δολοφονικό τακούνι που έθεσε σε ρίσκο την ισορροπία της.