Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Το Κυνήγι της Χαράς, το 9ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στην πόλη του Ηρακλείου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Καστρινής Αποκριάς 2018».

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ειδικό περίπτερο που λειτουργεί στην πλατεία Νικηφόρου Φωκά (στον “σταυρό” της πόλης) καθημερινά 10:00 -14:00 και 17:30 -20:30.

Την Κυριακή στις 10:00 το πρωί όλα τα παιδιά θα συναντηθούν στη Λότζια και στις 10:30 με τη συνοδεία εθελοντών θα διασχίσουν τον πεζόδρομο της Δαιδάλου, την πλατεία Ελευθερίας και θα καταλήξουν στο πάρκο Γεωργιάδη.

Το Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού θα ολοκληρωθεί στις 3 μετά το μεσημέρι και οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους από το πάρκο Γεωργιάδη.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου:

http://www.emeis-emeis.gr/kids.php .

Το Κυνήγι της Χαράς, το 9ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού
Μάλιστα, η ΔΗΚΕΗ στην προσπάθειά της να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα γιορτής σε όλη την πόλη, καλεί όσους επαγγελματίες επιθυμούν να διοργανώσουν αποκριάτικο πάρτι στον χώρο τους αμέσως μετά την καρναβαλική παρέλαση να επικοινωνήσουν με την Κοινωφελή Επιχείρηση, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να ανακοινώσουν τη δραστηριότητά τους στη σχετική ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου για να ενημερωθούν οι πολίτες.

Παράλληλα, όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να το κάνουν στο ειδικό περίπτερο.

Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου «Τρέχω για την Καστρινή Αποκριά» θα λειτουργήσει περίπτερο στην πλατεία του Αγίου Τίτου από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και καθημερινά 11:00 -15:00 και 18:00-21:00.

Τέλος, η ΔΗΚΕΗ καλεί σχολεία, συλλόγους και ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στη Μεγάλη Παρέλαση των Καρναβαλικών Ομάδων την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018.

Πληροφορίες  στο τηλέφωνο 2813409808 και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου: www.kastrino-karnavali.gr