Συμβαίνουν στα καλλιτεχνικά ζευγάρια: Ο χωρισμός του Λάλου και ο πραγματικός …σασμός με την Βασιλική

Συμβαίνουν αυτά στα καλλιτεχνικά ζευγάρια! Και φαίνεται πως ακολουθούν την ίδια μοίρα  ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου που πήραν την απόφαση να χωρίσουν έπειτα από εννέα χρόνια κοινής πορείας. Και την ίδια ώρα οι πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Λάλο να είναι ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά “Σασμός” Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Οι πληροφορίες αναφέρουν για την ηθοποιό ότι έχει επίσης χωρίσει από τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη.

Την είδηση του χωρισμού του Λάλου με την Μαυρίδου επιβεβαιώνει σημερινό δημοσίευμα του Secret, σύμφωνα μάλιστα με το οποίο, το περιβάλλον του ζευγαριού είναι ιδιαίτερα ξαφνιασμένο από την εξέλιξη αυτή, καθώς δεν υπήρχε κανένα σημάδι που να προμήνυε κάτι τέτοιο.

Μέχρι πριν λίγους μήνες μάλιστα, ο ένας εκφραζόταν δημόσια για τον άλλον με πολύ τρυφερά λόγια αγάπης και θαυμασμού. Πρόσφατα είχαν κάνει και ένα ταξίδι μαζί στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, είχαν ταξιδέψει στη Νυρεμβέργη και μέσα από τις κοινές τους αναρτήσεις, όλα έδειχναν να κυλούν αρμονικά ανάμεσά τους.

Τρεις μήνες μετά, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

Το τελευταίο διάστημα η Έλενα Μαυρίδου έχει κάνει κάποιες σόλο εμφανίσεις σε θεατρικές πρεμιέρες ενώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Δημήτρης Λάλος έχει ήδη μετακομίσει σε άλλο σπίτι, κοντά σε αυτό που έμεναν πριν οικογενειακώς προκειμένου να μπορεί να είναι δίπλα στην κόρη τους, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Η επικοινωνία ανάμεσα στο μέχρι πρότινος αγαπημένο ζευγάρι είναι τυπική, ενώ η Έλενα Μαυρίδου έχει κάνει block τον Δημήτρη Λάλο από τα social media.