Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου

Με την εξαιρετική ταινία «Η Αυτοκρατορία του Φωτός – Empire of Light» συνεχίζονται οι εβδομαδιαίες, καλοκαιρινές προβολές, που διοργανώνει η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.

Αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου  στις 21:15, στον δημοτικό κινηματογράφο «Χριστίνα» προβάλλεται η τελευταία δημιουργία του βραβευμένου με Όσκαρ Βρετανού σκηνοθέτη Σαμ Μέντες.

Είναι παραγωγής 2022, διάρκειας 115’  και πρωταγωνιστούν οι Ολίβια Κόλμαν, Μάικλ Γουορντ, Τόμπι Τζόουνς, Κόλιν Φερθ. Γλυκόπικρο δράμα με σινεφίλ ευαισθησίες, που κάνει νύξεις για σύγχρονα κοινωνικά θέματα όπως η ψυχική ασθένεια, ο ρατσισμός, η ανθρώπινη μοναξιά και οι ερωτικές σχέσεις έξω από τη νόρμα της εποχής.

Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι αριστοτεχνικές – η Ολίβια Κόλμαν χειρίζεται με εκπληκτική ικανότητα και αυτοσυγκράτηση έναν εκρηκτικό ρόλο, ενώ η υποψήφια για Όσκαρ φωτογραφία, χτίζει μια απαράμιλλη ατμόσφαιρα νοσταλγίας και όμορφης μελαγχολίας.

Πληροφορίες για την ταινία και τους συντελεστές, φωτογραφίες, trailer, βίντεο, συνεντεύξεις στην ιστοσελίδα μας  kileagn.com.