Χρώματα και αρώματα, χοροί και ξεφαντώματα στο Αρκαλοχώρι

Μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή εκδήλωση, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχώριου,στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, την Δευτέρα 1/7/2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Και κάπως έτσι ,μ αυτή την εκδήλωση ξεκινάει το καλοκαιρινό , πολιτιστικό ταξίδι μας.

Σκοπός μας και προτεραιότητα μας ,είναι η ανάδειξη του πολιτισμού ,της τέχνης ,του εθελοντισμού της δημιουργίας και της αλληλεγγύης .

Μέσα από τις σχολές που έχει δημιουργήσει ο σύλλογος ελπίζουμε ,μαζί με τα παιδιά και τους ενήλικες που είναι μαζί μας ,να φτάσουμε όπου δεν μπορούμε!!!!

Η Ομάδα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών παιδιών και ενηλίκων με δασκάλα τη Μαργαρίτα Βεριγάκη και το Εργαστήρι Ζωγραφικής νέων καλλιτεχνών με δασκάλα την Ελευθερία Νεοπούλου, του Πολιτιστικού
Συλλόγου Αρκαλοχωρίου, σας προσκαλούν στην παράσταση χορού ‘’Χρώματα και Αρώματα, Χοροί και Ξεφαντώματα’’ και στην έκθεση ζωγραφικής, ‘’Ζωγραφίζοντας με τη Φρίντα’’, αφιερωμένη στη Φρίντα Κάλο, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, ώρα 8μμ στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Αρκαλοχωρίου.

Όλοι μαζί δουλέψαμε με αγάπη και μεράκι, για να χαρίσουμε στους θεατές μουσικές, τραγούδια και χορούς απ’ όλη την Ελλάδα και πίνακες ζωγραφικής, χρωματισμένους με τα πινέλα της ψυχής μας!!!

Καλή αντάμωση!”