Χανιά: Σφοδρή σύγκρουση I.X σε δέντρο – τρεις νεαροί σοβαρά τραυματίες!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του zarpanews.gr, το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο,  έξω από την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγιά.

Στο αυτοκίνητο εγκλωβίστηκαν τρία άτομα, δύο άντρες και μία γυναίκα, ενώ στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ( 9 άνδρες με 4 οχήματα) για τον απεγκλωβισμό τους. Παράλληλα, ασθενοφόρα από το ΕΚΑΒ και το Χαμόγελο του Παιδιού βρέθηκαν στο σημείο για να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, πρόκειται για δύο αγόρια και ένα κορίτσι, νεαρής ηλικίας, που κατευθύνονταν από την περιοχή της Αγιάς προς τα Χανιά όταν, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με μεγάλη σφοδρότητα σε ένα δέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας νεαρός από τους τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση και χρειάστηκε να του κάνουν ΚΑΡΠΑ, ενώ και οι υπόλοιποι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν σοβαρά.

Στο σημείο επικράτησε τεράστιος πανικός ενώ οι φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης σοκάρουν