Βρήκαν τσαντάκι με 4.500 ευρώ στο παγκάκι του αεροδρομίου Ηρακλείου και το παρέδωσαν στον Γερμανό τουρίστα!

Ο μεσήλικας εκδρομέας είχε όνειρο του να έρθει στο νησί που άκουγε από φίλους και γνωστούς, σήμερα το πρωί αφίχθη από την Γερμανία.

Σύμφωνα με το patris.gr, κατά την αποβίβασή του από το αεροσκάφος το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να βγει σε εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου, να καθίσει σε ένα παγκάκι και να πάρει μια ανάσα από κρητικό αέρα.

Μαζί είχε και τις αποσκευές του αλλά και ένα τσαντάκι – «χρηματοκιβώτιο», το οποίο περιείχε 4.450 ευρω!

Ο Γερμανός στη βιασύνη του να χαρεί όσο το δυνατόν περισσότερο το νησί, πήγε στη συνέχεια να παραλάβει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για να πάει στο ξενοδοχείο του, ανατολικά του Ηρακλείιου

Όμως, ξέχασε στο παγκάκι που είχε καθίσει το τσαντάκι με τις χιλιάδες ευρώ!

Τρεις τροχονόμοι του Α.Τ αερολιμένα, εκτελώντας υπηρεσία, είδαν το τσαντάκι στο παγκάκι και αποφάσισαν να το ελέγξουν για να δουν τι υπάρχει σε αυτό.

Έκπληκτοι είδαν τις δεσμίδες με τα 50ευρα.

Οι τρεις τροχονόμοι του αεροδρομίου πήγαν το τσαντάκι στο τμήμα και μετά από 40 λεπτά εμφανίστηκε ο κάτοχός του, σκασμένος από την αγωνία, για να κάνει δήλωση απώλειας.

Όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι έχουν το τσαντάκι με όλα τα χρήματα, εκείνος μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα.

Επέμενε να δώσει στους αστυνομικούς χρήματα, εκείνοι αρνήθηκαν και για να τους ευχαριστήσει τους κέρασε τυροπιτάκια, λέγοντας τους ότι αυτή θα είναι η καλύτερη ανάμνηση που έχει για το νησί.