Βατσινά: Η πρωτιά στο Ηράκλειο ήταν το πρώτο σκαλί – Πολιτική ουσία , αλλά χρειάζεται να κερδίσουμε τις «εντυπώσεις»

“Το ΠΑΣΟΚ ξέρει να τιμά και να επανεκκινεί μεσα απο τις δημοκρατικές διαδικασίες του. Οι επόμενοι μήνες είναι δημιουργικοί. Σε αυτούς είμαστε όλοι μέλη του ΠΑΣΟΚ, με την ίδια δύναμη και την ίδια αγωνία για το μέλλον και την ενότητα” – είπε η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά, κατά την ομιλία της στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, την Κυριακή.

Η βουλευτής Ηρακλείου αποτίμησε με κριτική και όσα το κόμμα έχει ως σήμερα μετά τις ευρωεκλογές λέγοντας ότι “συνολικά το ΠΑΣΟΚ σημείωσε οριακή άνοδο. Οι ευρωεκλογές βρήκαν το ΠΑΣΟΚ ένα σκαλοπάτι πιο πάνω – όχι όμως δέκα. Κερδίσαμε το στοίχημα. Δεν κερδίσαμε, όμως, και το στόχο”. Η ίδια εξέφρασε την βαθιά επιθυμία της – όμοια με των μελών – για ένα ΠΑΣΟΚ ισχυρό, λέγοντας πως αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί “αν συνεχίσουμε με σβηστές μηχανές και όργανα που υπολειτουργούν”.

Εστίασε στην πολιτική ουσία, κόντρα στα παιχνίδια εντυπώσεων που όπως είπε “έχουμε επιτρέψει να παίρνουν χώρο και χρόνο από την αληθινή φωνή του πολίτη”.

Η βουλευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιτυχία του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο που “βάφτηκε” σε χρώμα πράσινο. “Ως ΠΑΣΟΚ δεν κερδίσαμε απλά την πρώτη θέση. Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, απέναντι στην αλαζονεία της Κυβέρνησης και των Υπουργών της” – υπογράμμισε με νόημα η κ.Βατσινά.