Με δυσκολία απεγκλώβισαν την οδηγό οι πυροσβέστες
Με δυσκολία απεγκλώβισαν την οδηγό οι πυροσβέστες

Γι αρκετή ώρα προσπαθούσαν οι πυροσβέστες να απεγκλωβίσουν μία γυναίκα από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό της, το οποίο έπεσε σε μία χαράδρα βάθους 40 μέτρων και βγήκε ζωντανή με χτυπήματα μόνο στα χέρια, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία.

Η εικόνα του τζιπ που ο «ουρανός» του ακουμπούσε στο χώμα σε συνδυασμό με το βάθος της χαράδρας που έπεσε έκαναν τους διασώστες να σταυροκοπιούνται που η γυναίκα κατάφερε να σωθεί και αυτό, σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος, οφείλεται στο γεγονός ότι η 64χρονη φορούσε ζώνη ασφαλείας που την «έδεσε» με τη ζωή.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η 64χρονη προχθές το μεσημέρι ξεκίνησε από το σπίτι της σε χωριό του νομού για να πάει φαγητό σε συγγενείς της και σε εργάτες που τρυγούσαν. Υπό άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αφού αναποδογύρισε πολλές φορές κατέληξε στο βάθος μίας χαράδρας, πολύ κοντά στο χωριό Πρινιάς.

Στο σημείο πήγαν πυροσβέστες που κλήθηκαν και κατάφεραν με δυσκολία όχι μόνο να την απεγκλωβίσουν από το όχημά της αλλά και να την ανεβάσουν με φορείο στο δρόμο, προκειμένου να την παραλάβει το ασθενοφόρο που είχε κληθεί.