Θλίψη στην τοπική κοινωνία και στην Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου εργαζόταν η 30χρονη γυναίκα που έβαλε τέλος στη ζωή της καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.
Σύμφωνα με τους συναδέλφους της ήταν ευγενέστατη με τους συναδέλφους της και με τους ασθενής και πολύ εργατική.
Κανείς δεν είχε καταλάβει ότι την απασχολούσε κάτι σοβαρό, ώστε να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της.
Σωματείο Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!
Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα, Παρασκευή 24 Απρίλη, μια πολύτιμη συνάδελφο και μια νέα επιστήμονα που αφιέρωσε τη ζωή της στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Η Κατερίνα υπηρέτησε με αφοσίωση το λειτούργημά της, με σκοπό να απαλύνει τον πόνο των άλλων, να στηρίζει τους ασθενείς της και να εξελίσσεται συνεχώς, τόσο επιστημονικά όσο και επαγγελματικά.
Όσοι τη γνωρίσαμε, θα τη θυμόμαστε για την καλοσύνη της, το ήθος της, τη δύναμη και τη ζεστασιά που μετέφερε στους διαδρόμους του νοσοκομείου μας. Για το χαμόγελο που πρόσφερε απλόχερα, για την υπομονή της στις δύσκολες εφημερίες, για την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά που έδειχνε καθημερινά σε συναδέλφους και ασθενείς.
Η απουσία της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Η μνήμη της, όμως, θα παραμένει ζωντανή μέσα από το φως που άφησε πίσω της και από το παράδειγμά της προς όλους μας: να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον με περισσότερη προσοχή, αγάπη και σεβασμό.
Θα τελεστεί τρισάγιο σήμερα, 24/4, στις 11:00 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά, στο ΠΑΓΝΗ, στη μνήμη της αγαπητής μας συναδέλφου.
Στην οικογένειά της εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια και στέλνουμε τη δύναμη και τη στήριξή μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Καλό σου ταξίδι, Κατερίνα! Ξεκουράσου τώρα. Το καθήκον σου τελείωσε, και το έκανες με την ψυχή σου! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Το χρονικό
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης όταν η 30χρονη κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών. Στη συνέχεια τηλεφώνησε σε μια φίλη της και την ενημέρωσε για την πράξη της και ότι δεν νοιώθει καλά.
Διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για περισσότερες από τέσσερις ώρες να την ανατάξουν χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.
