Στα άκρα για το σκάνδαλο υφαρπαγής νερού στη Μεσαρά: Συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Τυμπακίου

Μεγάλη – και – προσωπική κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη και τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Τυμπακίου, μια διαμάχη που αναμένεται να λυθεί ενώπιων των δικαστικών αρχών για το σκάνδαλο υφαρπαγής του νερού από το φράγμα Φανερωμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, το Σάββατο το μεσημέρι, συνελήφθη ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Τυμπακίου και οδηγείται στον Εισαγγελέα.

Θυμίζουμε ότι ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, αλλά και κατά του προέδρου του ΤΟΕΒ Τυμπακίου, το μεσημέρι της Παρασκευής, αφού αποκαλύφθηκε και μια τρίτη παράνομη σύνδεση, από τον κεντρικό αγωγό του φράγματος της Φανερωμένης δια μέσω της οποίας ακόμα και σήμερα (!) εξακολουθεί να αφαιρείται νερό το οποίο οδηγείται σε καλλιέργειες του Τυμπακίου.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι ”κατηγορίες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όσοι ανυπόστατα πετούν λάσπη, καλύτερα να εξηγήσουν στον κόσμο τι έχουν κάνει οι ίδιοι προκειμένου να αντιμετωπιστεί η λειψυδρία και να μην μεταθέτουν αλλού τις ευθύνες τους”.