Συνάντηση του Δημάρχου Βιάννου με τον Υφυπουργό Εσωτερικών

Η επιβεβαίωση για την καλή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ήρθε, τόσο μέσα από το θετικό κλίμα που έγινε η επαφή των δύο πλευρών, όσο και από τις θετικές εξελίξεις, που φέρνει αυτή η συνάντηση για το Δήμο Βιάννου.

Στη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Μπαριτάκης ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα «ανοικτά μέτωπα» του Δήμου Βιάννου, σε σχέση με τις χρηματοδοτήσεις, κυρίως για θέματα οδοποιίας, αλλά και την ανάγκη για την υλοποίηση του έργου ανακαίνισης- αναβάθμισης του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Βιάννου που χρήζει άμεσων παρεμβάσεων.

Ταυτόχρονα έγινε ενημέρωση για την ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού των Υπηρεσιών του Δήμου, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που αφορούν την καθημερινότητα της Βιάννου και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

«Έγινε μια πλήρη καταγραφή των προβλημάτων που αφορούν το Δήμο μας. Τόσο σε ό,τι αφορά την ενίσχυση των Οικονομικών, Τεχνικών και λοιπών Υπηρεσιών, όσο και των εξωτερικών συνεργείων, αλλά και σε ό,τι αφορά την ανάγκη του Δήμου μας για επιπλέον χρηματοδοτήσεις. Το ευχάριστο είναι πως ο Υφυπουργός, δεσμεύτηκε πως θα είναι στο πλευρό μας, με ουσιαστικό τρόπο», είπε ο κ. Μπαριτάκης, μετά τη συνάντηση.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα υπάρχει ανάμεσα τους συχνή επικοινωνία και κοινό μέτωπο στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Βιάννου. Μάλιστα στα πλαίσια αυτά ο κ. Σπανάκης αναμένεται να ενημερώσει μέσα στο επόμενο διάστημα, για το που μπορεί να στηρίξει το Υπουργείο Εσωτερικών σε επίπεδο έκτακτων χρηματοδοτήσεων, προκειμένου να ενισχύσει παρεμβάσεις σε ζητήματα οδοποιίας σε πρώτο χρόνο και σε δεύτερο χρόνο στην υλοποίηση έργων στα σχολεία του Δήμου.