Το νέο ξενοδοχείο στον Καρτερό
Το νέο ξενοδοχείο στον Καρτερό

Την Πέμπτη 1η Ιουνίου θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του το Pnoé Breathing Life, το ολοκαίνουργιο 5* resort της ΜΚ Hotel Collection, στην παραλία του Καρτερού. Συστήνοντας μια ολιστική εμπειρία πολυτελούς φιλοξενίας και έχοντας την ευεξία στον πυρήνα της φιλοσοφίας του, το Pnoé αναδύεται ως ένας ξεχωριστός προορισμός για αναζωογόνηση, επανασύνδεση με τον εαυτό και τους γύρω μας ή όπως υποδηλώνει και το όνομά του, μία “πνοή ζωής” σε νου, σώμα και πνεύμα.

Η κα Μαρίτα Καράτζη
Η κα Μαρίτα Καράτζη

Το Pnoé Breathing Life είναι ένα adults-only resort το οποίο αποτελείται από 60 σουίτες, καθεμία με ιδιωτική πισίνα ενώ στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται το Pnoé Spa, fitness center, πισίνα, pool bar, 2 εστιατόρια, rooftop bar, boutique, και mini market. Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής διαδραμάτισε κυρίαρχο ρόλο στον σχεδιασμό με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο, ενώ η πέτρα, το μάρμαρο και το ξύλο ενσωματώνονται αρμονικά στη μινιμαλιστική αισθητική του.

Η αίσθηση της χαλάρωσης γίνεται φανερή σε όλους τους χώρους του resort με τους ήπιους χρωματικούς τόνους να μεταφέρουν στον επισκέπτη την ηρεμία του φυσικού περιβάλλοντος ενώ η πανοραμική θέα στη θάλασσα ταξιδεύει το βλέμμα. Την ίδια στιγμή οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του ξενοδοχείου υπόσχονται μια ασύγκριτη διαμονή ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη φιλοσοφία του Pnoé Breathing Life κατέχει και η γαστρονομία με τα εστιατόρια του ξενοδοχείου Thymises by Peskesi και Αnása να αποτίουν φόρο τιμής στις κρητικές και μεσογειακές γεύσεις.