Φωτιά σε μετασχηματιστή: Άναψε σαν λαμπάδα… τη νύχτα και βυθίστηκε στο σκοτάδι ολόκληρη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου (vid)

Για περίπου 10 και πλέον ώρες έχει μείνει χωρίς ρεύμα μια μεγάλη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και ειδικότερα στις περιοχές Ελιά, Βραχόκηπος και άλλες γειτνιάζουσες περιοχές.

Σύμφωνα με κατοίκους γύρω στις 4-5 το πρωί, ξημερώματα Παρασκευής σημειώθηκε έκρηξη σε μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ που βρίσκεται στον Βραχόκηπο, πάνω από την περιοχή Κοκκίνι Χάνι.

Της εκρήξεως ακολούθησε και φωτιά με αποτέλεσμα να σημειωθεί βλάβη που προκάλεσε διακοπή ρεύματος σε μεγάλη έκταση της περιοχής.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι στο patris.gr o μετασχηματιστής άρχισε να καίγεται ενώ σκοτείνιασαν τα σπίτια και όσες φορές κι αν τηλεφώνησαν στο τμήμα Βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ πήραν την ίδια απάντηση, ότι υπάρχει βλάβη και θα έρθει συνεργείο.

Τελικά το συνεργείο εμφανίστηκε όπως μας πληροφορούν κάτοικοι λίγα λεπτά πριν τις 3 το μεσημέρι.

Κάτοικος της περιοχής παραχώρησε βίντεο στο patris.gr που δείχνει πως ανεφλέγη ο μετασχηματιστής και άρχισε να καίγεται και προφανώς υπήρξε άγιος… που δεν επεκτάθηκε κάποια φωτιά προτού να είναι αργά, καθώς τη νύχτα τα αντανακλαστικά της κοινωνίας δεν είναι άμεσα.

Δείτε βίντεο: