Στιγμές τρόμου έζησε μία νεαρή γυναίκα στα Χανιά, όταν, σύμφωνα με την καταγγελία της, δέχθηκε ακόμη μία βίαιη επίθεση από τον σύντροφό της, ο οποίος φέρεται να την έπιασε από τον λαιμό και να την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει.
Η γυναίκα διατηρούσε σχέση με τον συγκεκριμένο άνδρα επί τρία χρόνια.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, ο σύντροφός της την είχε πιάσει από τον λαιμό, με την ίδια να περιγράφει απόπειρα στραγγαλισμού.
Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν η κατάσταση ξέφυγε και πάλι από κάθε έλεγχο. Ο άνδρας φέρεται να επιτέθηκε στη νεαρή γυναίκα και να την απείλησε να την σκοτώσει.
Εκείνη κατάφερε να ξεφύγει και, φοβούμενη για τη ζωή της, έτρεξε προς το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.
Ο σύντροφός της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ακολούθησε, αλλά όταν την είδε να εισέρχεται στο κτίριο της Αστυνομίας, απομακρύνθηκε.
Η καταγγελία οδήγησε στην κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών.
