52 χρόνια ΠΑΣΟΚ: Live από την πλατεία Ελευθερίας η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη (φωτογραφίες)

Η «καρδιά» του ΠΑΣΟΚ «χτυπάει» στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπου πραγματοποιείται απόψε η μεγάλη εκδήλωση για την επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου. Το κίνημα γιορτάζει σήμερα στην πλατεία Ελευθερίας, τα γενέθλιά του για τα 52 χρόνια από την Ιδρυτική Διακήρυξη του 1974.

Η επιλογή του Ηρακλείου δεν είναι τυχαία, όπως εξήγησε σε συνέντευξή του χθες στην εφημερίδα «Πατρίς» και στο patris.gr ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, κάνοντας αναφορές στην Αλλαγή του 1981, στο πώς αγκάλιασε η Κρήτη τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον τόπο που γέννησε τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

 

Παρακολουθήστε την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

 

Ο κόσμος έχει αρχίσει από νωρίς να συρρέει στην κεντρική πλατεία της πόλης, προκειμένου να ακούσει την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος αναμένεται να ανέβει στο βήμα, λίγο μετά τις 7.30μμ.

 

 

 

Η βραδιά θα κλείσει με κρητική παράδοση και τραγούδια από τους Νίκο Γωνιανάκη και Βασίλη Σταυρακάκη.