Νέα δήλωση Λύτρα: «Δεν έστειλα μήνυμα στη σύζυγό μου να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα»

Την σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου υπερασπίζεται ο Απόστολος Λύτρας μέσω νέας δήλωσης, χαρακτηρίζοντάς την «άξια μάνα» και ζητώντας επανειλημμένα συγνώμη για τις πράξεις του, ενώ παράλληλα διευκρίνισε πως η σύζυγός του δεν φέρει καμία ευθύνη για τα χρέη του.

Ο Απόστολος Λύτρας που βρίσκεται για δεύτερο 24ωρο μετά την προφυλάκισή του, στο κελί 4 της VIP πτέρυγας του Κορυδαλλού, προχώρησε σε νέα δήλωση μέσω της μεγαλύτερης κόρης του, και χαρακτήρισε τη σύζυγό του «άξια μάνα», ενώ ζητάει πολλές φορές «συγγνώμη» για την κακοποιητική πράξη του.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου ποτέ δεν αρνήθηκε να του παραδώσει τα προσωπικά αντικείμενά του ή ο,τιδήποτε του ανήκει, τονίζοντας ότι η «σύζυγός του εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής τους ζωής». Την ίδια ώρα, κάνει λόγο για τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς τον ίδιο αλλά και προς τη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λύτρα:

«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από την σύζυγό μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κατ’ επέκταση στα 3 μου παιδιά.
Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες.

Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδηποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».